Kostnice

Kostnice

Anotace: nechtěl bych vidět mrtvoly

Z brány na mě
mává malá holka
má bledou kůži
a otevřenou pusu
nemá zuby a jedno oko
hyzdí to její tvář
****
kolem ramene se jí ovine
kostnatá paže
je to muž, starý muž
má řídké bílé vlasy
a holi, kterou
na mě zběsile mává
***
rychle se otočím
**
vždyť to byla
kostnice
*
když se tam podívám
znova kostnice
je zavřená
a po holce a starém muži
ani památky

asi šli spát
Autor Tomáš Přidal, 22.12.2008
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: Nút, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

uáááááá já z něj mám mráz ... všude .o)

26.12.2008 07:44:00 | Nút

...dobrý obraz

22.12.2008 07:16:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí