Adélka

Adélka

Anotace: původně to měl být text k písničce ale nějak se mi to nechce zpívat xD

Já viděl múzu zrána na peróně stát,
že byla mlha viděl jsem jen na pár kroků
má oči modřejší než obloha je snad
a zlaté vlasy vlály jí až k jejím bokům

Jméno Adélka jí cestující dali
a mlčky kolem dívky procházeli dál
s úsměvem jakoby ji odmalička znali
však za ta léta se jí nikdo nezeptal…

Adélko,
vílo krásná,tajemná,
Adélko,
snad jsou slova zbytečná
jen mi pověz komu zjevuješ se s mlhou pod červánky
Adélko
Znáš odpovědi na hádanky?

Potom dav lidí co se z nástupiště hnal
tu múzu překrásnou mi nenávratně ukryl
takovou dívku já jsem nikdy nepotkal
ty její oči myšlenku mi právě vnukly

Má píseň navždycky tu pro ni bude hrát
na starém nádraží,kde dávno nejsou vlaky
já viděl múzu zrána na peróně stát
a přál bych vám ji aspoň jednou vidět taky

Adélko,
vílo krásná,tajemná,
Adélko,
snad jsou slova zbytečná
jen mi pověz komu zjevuješ se s mlhou pod červánky
Adélko
Znáš odpovědi na hádanky?
Autor Duhová, 22.12.2008
Přečteno 378x
Tipy 9
Poslední tipující: Němá, AndyKo, el viento, Bíša, dream in emptiness, Jana M., Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

normalne som si ju pospevovala :)
a to ja spievat vobec neviem a ajtak to znelo pekne xD,keby sa to zahralo co ja viem s gitarou alebo klavirom bolo by to uplne super :D

22.12.2008 15:20:00 | Terulienka

Určitě by to byl hezký text na zhudebnění, jen do toho.

22.12.2008 13:30:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí