Jak jsem se obešel bez sněhu

Jak jsem se obešel bez sněhu

Anotace: Fakt se obejdu bez sněhu, vždyť je to o pocitu a ne o barvě

Natáhnu nosem
chladivý vzduch
po chodníku bosém
mámí mě sluch

Čvachtání sněhu
Rozbředlého teplem
Není mi do zpěvu
Na chodníku temném

Kde bílé myšlenky
Lyžařů svahy
Sněhuláků konec je
Vzdoušek je vlahý

Pohledem na nebe
Vzpomínky vracím
Zážitky minulé
Chmury své ztrácím

Na vločku bílou
Doma se dívám
Zdobená krystaly
Svíčku já ztmívám

Za vůně jehličí
cinkání zvonků
Zapálím prskavku
S úsměvem, bez okolků

Vánoce jsou tady (i bez sněhu.)
Autor ReLaXáToR, 22.12.2008
Přečteno 397x
Tipy 8
Poslední tipující: Mademoiselle Drea, hostmen, NikitaNikaT., Zasr. romantik, Tacca, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí