VÁNOČNÍ

VÁNOČNÍ

Anotace: ...od mé první a znovunalezené lásky :-)) od Sluníčka

Až vyjde hvězda na obloze jako svatozář,
u Štědrovečerního stolu bude zářit tvoje tvář.

Svíčka doladí vánoční prostředí…..
někdo „S"…. jiní už „BEZ" dětí.

My, ač daleko od sebe, stejně budeme spolu!
Já obzvlášť lásko!
Budu s tebou u vánočního stolu.

Přeji Vánoce veselé, ať zdraví se na tebe usměje.
Ať máme v srdci lásku i pro jiné,
potom ani nás láska nemine!
Autor Dalimila, 22.12.2008
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: el viento, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí