Podej mi ruku...

Podej mi ruku...

Anotace: pořád jej chci...pořád...

Podej mi Tvou ruku, poletíme tam, kde budeme sami...
kde ani paprsek slunce nehřeje naše srdce.
Obejmi mne, aby se naše těla spojila,
cítím Tvé srdce jak nesměle tluče
...............

vykroč pravou, prý dobrý den bude...

hřeší jenom ďáblové, ale já jsem anděl...
Chci hřešit...

Vzplanout v Tobě, takovou mám chuť...

Opustíš mne? Opustí mne Tvé dotyky?

Já zpět si Tě připoutám...

Prosím, buď můj...navždy..
Autor Mrs.Grázl, 22.12.2008
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Radek.oslov.Šafárik, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to není nesplnitelné

07.04.2009 14:37:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí