Volné návraty

Volné návraty

Anotace: ..a slunečnicová semínka

Ladně se potácím
od výlohy k výloze
upadám do žvýkaček
přilepených na mých
vlasech
mraky běhaj po obloze
a já se ztrácím
v minulých časech
.
.
.
Lehounce tančím
po lesklé podlaze
přepychové vily
mých vzpomínek
kde platí se draze
za malé pytlíčky
slunečnicových semínek
Autor slečna Nefertiti, 22.12.2008
Přečteno 259x
Tipy 13
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, jedam, fialová, Isobel, 6thSun, enigman, WAYWARD, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí