Bláznivá balada

Bláznivá balada

Anotace: ...

Běžela dívka bláznivá,
běžela vprostřed lesíka,
tam, kde se tráva přesmýká
a avtár se z ní hned stává.

Vílu tam potkala
i skřítek se objevil
a čarodějka vzhůru letí
Příroda ji proklela,
rozum se jí zatmavil.
Teď trhává jarní kvítí
na hromadě plné smetí.
Blahoslavená chudá duchem
slyší jen jedním uchem.
Je přec jen dívka bláznivá.
Autor Hanussen, 22.12.2008
Přečteno 356x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, STIMPRE, slečna Nefertiti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí