Talianskij sanet

Talianskij sanet

Anotace: ...

Šel jsem jednou po lese,
Strašné věci viděl jsem.
Přísahám, nebyl to sen,
Na tom se každý usnese.

Dobrá, dobrá, pravdu díte.
Trochu jsem fabuloval,
Ale ne zas, že bych lhal,
To vám řekne každé dítě.

No dobrá, přeháněl jsem trochu víc,
Protože vypil jsem přemíru hruškovic.
Jen, abych tenhle sonet dodělal.

Zdravím jeseň, první máj,
Slunce, lunu i starou stáj.
Jen, abych vám radost udělal.
Autor Hanussen, 22.12.2008
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí