Zpět

Zpět

Anotace: Čelem vzad...

Radši se otočím čelem vzad
naž abych doufal, že budu mít hrad.
Je to zvláštníuctívat minulost
a k budoucnu cítit zlost.
Doufáme, že se něco stane,
něco díkyž čemuštěstí nastane.
Slepě věříme v lepší dny,
ikdyž to lepší pohltil minulosti stin tmy.
Teď jen sledujijak svět ubíhá,
jak okolí kolem oken probíhá.
Světla se slévají až zmizí,
proč je námvše tak cizí?
Proč doufáme ve slunce v noci,
jak nám naděje může pomoci.
Proč neberemevše tak jak bylo,
vždyť mnoho otázek by se smylo.
Proč by už nikdy nebylo,
jeden neznámý význam by nabylo.
Byly by jen fakty nic víc,
nebyl by bratr otce, byl by to srýc.
Život by byl jednodušší a dlouhý,
přesto, že by to byl jen zlomek pouhý.
Pro nás by věčnost trval
a pachut sterea míval.
Proč bychto tak chtěl mít,
já chci nevědět a přesto jít.
Autor BuF, 22.12.2008
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí