Moje první ubrousková báseň

Moje první ubrousková báseň

Anotace: for Maj-chan

Sedím na vysoké
židli
v předražené
fast pizzerii
a jím
to nejhnusnější
panini co sem kdy měla
hlasatel stále dokola
vnucuje
zákazníkům
maxi pizzu s nápojem
zdarma

dívky zde obsluhující
-brigádnice-
mají santovské čepičky
a už zapomínají
i na milý úsměv

Já čekám na někoho
ale asi mu nechám vzkaz
z druhé strany
této básně
...Musim zvracet...
tak sbohem
Autor Fuori dal mondo, 22.12.2008
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí