Večír při vzpomínkách..

Večír při vzpomínkách..

Anotace: .. a starých dobrých známých, mám vás ráda, i když vás vidím jednou za pár let.. //báseň-nebáseň//

Bylo mi potěšením
opět vidět staré tváře
s radostí a naivností
zvláštních časů
**
Bylo mi potěšením
strávit večír
mezi lidmi
co jsem roky neviděla
**
Bylo mi potěšením
doslova po letech
ťuknout si skleničkou
od vína
**
Bylo mi potěšením,
už nevím jak vyjádřit
vidět vás všechny
a usmívat se na širý svět
**
Bylo mi potěšením
zatancovat si
na melodie
dávno zapomenuté
**
Bylo mi potěšením
zavzpomínat
na staré dobré časy
na které se nezapomíná
**
Bylo mi potěšením
nechat se uchlácholit
vzpomínkami
se skrytou nadějí
**
Bylo mi potěšením
snad to víte
jsem mi drazí
mí milí
**
***
**
Vzpomínám s úsměvem
jinak to nejde
jste mé vzpomínky
a co na tom sejde
na tom
že jste články
mého ťitěrného života
který sic bolí
ale i úsměvy má
s vámi
po letech
u sklenček alhokolu
a cigaret
//jak jsme jen vyrostli//
vzpomínáme
**
Děkuji za vás
mí ztracení přátelé
kteří sic nevíte
o mém životě
a přec
dokážete podržet
nad stahující se hladinou
**
Poseděli jsme
a bylo nám fajn
jako už dlouho ne
bavili jsme se o ničem
a nebylo co bysme nevěděli
o tom to je
a té naivnosti
a radosti
z prostých shledání
**
Děkuji za to, že tu pro mě jste, byť po letech, a rádi uslyšíte, co nového se událo, co se pokazilo.. za tance za bláznivých písniček, hudby, co ani neposloucháme, jste tu a to je hlavní. Byť neodchyťitelní za normálního života, vždyť každý žijeme ten svůj, jsme se nakonec shledali, popovídali, pousmáli, nad vzpomínkami dávno zapomenutými, které jsme jen těžko dolovoli, ale byla ta snaha, najít ty časy, co nám utekly mezi prsty...

***

Těžko se vyjádřit, v mírné opilosti, čersté jsou pocity ze shledání a ráno by se špatně vzpomínalo, na uplynulý večír, z tohoto veselého pohledu, proto píšu teď.....

****
Vzpomínám
jak jsme chodili
na pivčo
do VIPka
a byl to náš ráj
byli jsme mladí
-mladší než teď-
a snad stále jsme
ale mělo to kouzlo
co se neopakuje
**
Těžko se mi ukončuje
takový souhrn citů
protože mám mnoho co psát
ze vzpomínek
našich setkáních
a večerech
kdy nám patřil svět
**
Je tu "přepocitováno"
a dobře že tak
alespoň občas
jsou veselé chvilky
toho zvláštního života
k přivlastnění
do náručí
**
****
Chtěla bych napsat
-ThE eNdE-
ale nějak
se mi nedaří
nechci ukončit
ten večer nadějí
**
Mám vás
jako hvězdy
a budu vzpomínát
snad navěky
na vás
jako na přítele
kteří stáli za úsměvy
ať kdo chce říká co chce
mám vás v srdci
a nemusím vás vidět denně
párkrát za pár let
to úplně stačí
jste tu
díky za to

..

..

..

..

..

za čas se uvidíme

..

..... tak opravdu THE END(e)
Autor *whatsoever*, 23.12.2008
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí