Smrt ve vlaku

Smrt ve vlaku

Anotace: Tak tohle mě napadlo při pohledu na jednoho postaršího muže sedícího v metru :o/

Sedí člověk bez duše,
jen se tváří nadutě.
Sedí, sedí hledí suše,
na ty krásné labutě.
Zírá na ně, snad teď ví,
to, co už nám nepoví.
Zavřel oči a už bdí,
avšak už se nevzbudí.
Autor Danila, 23.12.2008
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí