Nerozhodný

Nerozhodný

Anotace: Taková,jednoduchá,klasická,životní..

Z pod písni textu čas vykousal rým,
v ní poznal jsem cestu zpět ku vrátkům tvým.
Trvalo dlouze než přišel jsem k vám,
přes pole pouze,hor,lesů,řek,lán.

Do tance krokem chuť se zpěvem prát,
a kazdým rokem dní přes třista krát,
olíznout dechem verš se slzou chtít,
a rety líbat déšť slovem tě mít.

Pocenou tváří tep nahání strach,
ve stejnou frázi vět kouzlí svůj prach.
Proč stále před dveřmi zůstávám stát?
Proč chci tě a zároveň nechci mít rád.
Autor Zdenek, 23.12.2008
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Quigleika, petříček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední sloka je prostě úžasná!

26.12.2008 12:18:00 | NikitaNikaT.

...úžasnééééééééééé...

25.12.2008 20:05:00 | Quigleika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí