Slza

Slza

Anotace: XXX

Nemohu dnes večer usnout,
a nezáleží na tom, jak moc se snažím,
protože je zima a tma,
a vítr šepotá písně,
kam jít bez světla na cestě?

Matka hledala své dítě,
ale dítě se snažilo najít osobu,
tu kterou měl tolik rád,
protože je zima a tma
a měsíc nemůže posvítit na cestu,
a příběh skončil, noc odešla.
jsem pouze člověk, nic víc.

*pláč*
Autor Breg, 23.12.2008
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ja sem si je pokazil sam...ze mi nekdo napise normalni koment me ma nastvat? Jak kdyby nebyly horsi veci...css.

24.12.2008 12:15:00 | Breg

nechci ti kazit Vánoce, ale tohle bylo nic moc.

23.12.2008 22:21:00 | Sapfó

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí