Il rondello stupido

Il rondello stupido

Anotace: ...

Básní skládání,
Toť přetěžká věc,
Žádné do větru plivání.
Jest to těžké, ale přec
Skládání básní jest překrásná věc.

Lepší je snad i do země kopání,
Moh‘ by říci jen hlupec.
Tak dí pravý umělec:
Básní skládání,
Toť přetěžká věc.

Je to vskutku překrásná věc,
Však nového rýmu vymýšlení?
Kdo by to chtěl? Přec
Básní skládání,
Toť přetěžká věc.
Autor Hanussen, 23.12.2008
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí