Pro tebe

Pro tebe

Anotace: Pro tebe

Tohle je text pro tebe,
tedy, jestli tě Tony štve.
Jestli mě nemáš rád
a chceš mě nadále srát.

Až si tohle přečteš,
tak strachy utečeš.
Někam na poušť
kde stiskneš spoušť.

Všechno co mi řekneš
je jen blbá lež.
Ty u mě nikdy místo mít nebudeš.
Přestože budeš dolejzat jak veš.

Když mě naštveš,
tak čočku dostaneš.
Ani si neškrtneš
a s brekem utečeš.

Pochop to,
nemáš na to.
Být kámoš můj.
Jdi raději kydat hnůj.
Autor James Tony, 23.12.2008
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: Elí
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:Dobdivujuu:Du básničky jsem se ještě nezasmál:Dhodně dobré:D

09.01.2009 21:06:00 | Martin Flídr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí