Fulovmis.f

Fulovmis.f

Anotace: název naší budoucí kapely a vysvětlení názvu:) 6.4.2007 9:24 Nikol Autratová

Fulovmis.f,
Tohle je aspoň pořádnej název,
Žádný blbý čísla, co se špatně pamatujou,
Jen debilní tečka, kterou děláš za větou.

FUck,
Jako nesnášej,
neměj rád,
žádný hluboký city,
jen si hrát.
nebrat ohledy,
na život druhejch,
ve špatných situacích,
se držet těch pravejch.
Když tě někdo podvede,
tak ho taky zraď,
dej na kamarádskou službu,
a štěstí mu kraď.
Prostě nenáviď.
nad nikým se nesmiluj.

LOVe,
Jako-tak už se nekonečně zamiluj.
Přes to všechno špatný,
jsou tu i hodný srdce,
říkej,že ji máš rád,
že bez ní se ti žít nechce.
Lítej v 7 nebi,
a z kalichu lásky se pořádně napi.
Všude piš její jméno,
měj ji všude,vytetuj si ji na rameno.
Denně nos jí kytky,
a říkej jak je krásná,
bez ní by byla
tvoje hlava prázdná.
Máš růžový brýle,
který všichni závidí ti.

MISs,
jako chybí ti,
a my to všichni víme,
odešla,
aniž by řekla sbohem,
odešla,
teď si sám svým králem.
V srdci ti bude scházet,
díky ní tam máš obrovský prázdno,
nemá cenu flintu do žita házet,
je to tak OK, asi tě milovala málo.
Ale proč ti tak chybí,
když ti vlastně ublížila?
Nemysli na ni,
ani se ti neomluvila,
neozvala se,
nic,
čeká tě jiná,
která tě bude chtít víc.
Akorát z tebe dělá blbečka.
A teď je to tady,
přichází ta zrádná tečka.

. TEČKA,
jako no,
jako don´t,
jako vůbec,
jako won´t

Forget,
jako nezapomínej,
s tečkou vepředu,
světlo nezhasínej.
I když ti ublížila,
a ty jsi kvůli ní spadl až na dno,
přestat milovat jde celkem snadno,
ale zapomenout,
už nikdy nelze,
ani v noci,
ani v tý největší mlze.
A byla by to škoda,
nemyslet na tu krásnou část tvýho života,
nestál by za nic,
byla by dražší i roztrhaná bota.

Nesnášej,
miluj,
scházej,
a hlavně nezapomínej,
a city za blbosti
nikdy nenapomínej!

Nikdy tvoje srdce,
tvoje tělo,
ani tvůj mozek,
nebude mrtev,
my budem s tebou, navždy, Fulovmis.f
Autor squatt, 24.12.2008
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí