Vánoční

Vánoční

Anotace: proč ne

Dnes večer se dějí kouzla,
první hvězda na zem zklouzla,
zdobí stromek plný svíček,
světlo odráží se z líček
ne dárky, co krásnou páskou
ozdobili tobě s láskou...
Autor temny.bard, 24.12.2008
Přečteno 608x
Tipy 2
Poslední tipující: Atropa bella-donna, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí