Vánoční přání

Vánoční přání

Anotace: Pro maminku...

A po roce, jsou tu zas
Vánoce!

Plno klidu,
plno míru,
v lepší zítřek
pevnou víru,

kupu dárků pod stromeček
a úsměv na tváři,
který prozáří,
i deštivé dny.

Hlavně plno odpočinku,
život nezvedat jak těžkou činku,
spíše jak na peříčku se v něm
vznášet
po horách i po loukách
si lehce kráčet
a vždy s úsměvem.

Každý den jak vystřižený
z pohádky ať je
a slunce ať ti duši přohřeje.

A po roce jsou tu zas,
Vánoce!

Zvoneček už lehce zvoní,
pod stromečkem se to dárky plní,
a další čekají na své rozbalení...
Autor Tomáš~2, 24.12.2008
Přečteno 408x
Tipy 1
Poslední tipující: boruvka175
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí