******* vánoce

******* vánoce

Anotace: kašlu vám na čárky, tečky i ty blbý velký písmena!

raděj bys měla uvěřit
že ježíšek neni
a celý ty
******* vánoce
jsou k ničemu
když se nedodržujou
žádný z těch
krásnejch zvyků
a co jich je

letos jsme měli
pod stromkem
dárky už od rána
a já si říkala
k čemu pak ty
******* vánoce jsou?!

když se ani
jako rodina nesejdem
a k večeři je řízek
místo kapra
a nezpívaj se koledy
ani okno jsme neotevřeli
aby měl ježíšek
kudy přiletět
(vždyť přece žádnej neni
ale já vím, že někde je)

tak k čemu pak ty
******* vánoce jsou?!
Autor Kristine Clary-Aldringen, 24.12.2008
Přečteno 445x
Tipy 8
Poslední tipující: Zpátky, Filková, enigman, Simísek, jedam, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě je to taky líto a doufám, že to tak nedopadlo tolika lidem...ale co se dá dělat, snad budu mít příští rok příležitost prožít štědrý den lépe.

25.12.2008 17:21:00 | Kristine Clary-Aldringen

když ne k tomu..tak k hovnu...
je mi líto, že Ti to tak dopadlo...

24.12.2008 23:39:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí