Přátelství

Přátelství

Anotace: Věřit? Nevěřit? Komu? Nikomu!

.

Řekne-li ti kamarád
Že tě on má vskutku rád
Zbystři smysly, to je ten
Co nenaplní ten tvůj sen

Že sám o sobě pochybuje
A že sobě pochlebuje
Tak nebuď hloupý! Sám to víš
Že neskryje tě žádná skrýš

Ten kamarád za nic stojí
To on se tebe vlastně bojí
Pro tebe to znamená
Že nesmíš koukat na jména

Vždyť co je jméno, pouhý zvuk
Jemu jde jen o něj ve všem
O tvých cílech ani muk
Ty jsi pro něj pouhým vepřem

On jak vepře nakrmí tě
Ty se budeš o něj soužit
On na porážku dovede tě
Do nebe se budeš ploužit

V nebi Bůh i svatý Péťa
Řekne, žes byl hloupý jelen
A že je teď s tebou veta
Když nepostavil ses mu čelem
Autor Zasr. romantik, 25.12.2008
Přečteno 268x
Tipy 9
Poslední tipující: isisleo, Iva Borecká, LucQa, Květka Š., Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí