Vánoční čas

Vánoční čas

Anotace: Přáníčko...

Hvězdy z nebe na nás září,
úsměv je i v dětských tváří.
Dospělí se zahřívají
u čaje a cukroví.
Děti skáčou u stromečku,
zpívají a tancují.
Zasedni už ke stolu,
odpočiň si včas,
vychutnej si s ostatními,
ten vánoční čas.
Autor ladyina, 26.12.2008
Přečteno 613x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí