Má Paní

Má Paní

Anotace: holce, které bych se rozdal...

Tvá sněhobílá pokožka
dotknout se jí polibky
má kniha a v ní záložka
a naše jemné dotyky

na té záložce je jedna věta,
Jiřinko, nikdy nezapomenu!
ty a já na Ostrově světa
samotní do skonání věků

jestli tě miluju?
to je snad žert?
k tobě si mořem pádluju
já bych tě láskou sněd!

že jsem hnusnej?
k tobě nikdy!
můj život pustej
a tvé sliby....

...jsou slova pro mě žádoucí
láskou k tobě hořím plamenem horoucím...

jen tobě
ukrývám se sobě
tvář skrývám v dlaních
a šťastným pláčem nazývám tě paní...

Svou paní

tímto ti skládám slib,
že chci s tebou být
***
jak dlouho?
jestli to vydržíš
tak minimálně do smrti
**
*
má Paní
Autor China, 26.12.2008
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: klajusenka, frangir
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí