Minulost u mně...

Minulost u mně...

Anotace: Dávno to a možná zpět aneb že do stejné řeky se dá několikrát vstoupit. za láskou

Minulost u mně přezouvala,
holíny prachem vyzvracen,
hlas opět v hlase třesou,znala,
vrací se zítřek utracen.

Měďáků peněz v včerejší dlani,
mi v krčmě vítr odpískal,
nedávno tělo to zdravé k mání,
svěží vzduch tělem nezískal.

Do duše s čertem mrak vzpomínek,
chmurný déšť zpátky vítaje,
zpřádal budoucnost do komínek,
ve zmatku rozum zmítaje.

Minulost opět vrací do hry
míč,který v prachu zevšedněl,
k vítězství přibudou dřívější prohry,
o kterých tenkrát já nevěděl.
Autor Zdenek, 26.12.2008
Přečteno 275x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Tacca, Ctěný pán, Mbonita, Nút, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevím jestli to k něčemu je...

26.12.2008 19:41:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí