Až ti bude smutno...

Až ti bude smutno...

Anotace: Psáno v zápalu emocí

Početné rozcestí
všude slepé uličky
jen jedna je ta co vede dál
tam kde se plní přání a kde jsou ukryty rozluštěné odpovědi pachatelů
rádci činů a hříchu tam na povídají jak najít klíč k osvobození...
rozléhající se melodie starého klavíru
tam šeptají skřítci pohádku o úsměvech
předvídají pláč jako symbol velkého srdce
bloudit, plakat, hledat a propadat se do spár zbloudilých myšlenek
jen najít tu jedinou cestu která nemá konce
nutí jít dál a ačkoli stále každý z ás čekám jen na konec té cesty
nikdo neví co ukrývá
je dlouhá, plná nebezpečných i nezapomenutelných míst, lidí, okamžiků...
ta pohádka vypráví život...náš život...a každá má svého hrdinu...
Autor kuliiischek, 27.12.2008
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí