Ďábelská hra

Ďábelská hra

Anotace: Ve které je vše od sexu až po souznění a je právě rozehrána!

Bolest, strach a utrpení
To vše už bylo......Již není?

Stalo se toho už moc
Nehledám slova
Jen snažím se pochopit

Jak krátká byla naše noc
Zkusíme to znova
Jen ten pocit nejdřív musím rozchodit

Souznění dvou zpocených těl
Nevyrovná se nic tomu doteku

Vše po pár hodinách skončilo.....Žel!
Lehli jsme pod deku

Pohledy hluboké jak studny
Chladné však nebyly
Tohle naše povyražení, to nebylo jen z nudy
Pokud ano, oba jsme se velice zmýlili

Hra ďábelská
Nedá se už zastavit
Nakonec sám ďábel nám zatleská
Zrcadlo bychom si měli nastavit

Šílené je možná vše
Však normální se to v tu chvíli zdá
Za odpuštění bude nutná mše
Kde se každý z nás jen na oko oddá

Co za hřích se dá brát?
Jak se k tomu stavět?
Co sobě ještě musíme dát?
A co až budeme trpět?
Autor PoeziGirl, 27.12.2008
Přečteno 336x
Tipy 21
Poslední tipující: Scream Silence, ni.va, Lachailla, Thesssinka, Holis, 6thSun, jedam, Yves, Bíša, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ano, pěkné, ale proveď edit češtiny... např. lehli Jsme

20.03.2009 17:57:00 | ni.va

ma to kouzelnou atmosferu

16.01.2009 20:52:00 | Lady_poezie

Patrně jsi zapomněla napsat Ježíškovi o Pravidla českého pravopisu...

28.12.2008 10:02:00 | pant

Tahle básenka má hodně v sobě, je v ní mnoho na přemýšlení... ale zdá se, že odpovědi víš jen ty a ten druhý.

27.12.2008 22:22:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí