Vysoustruhovaná

Vysoustruhovaná

Anotace: Aničce Mráčkové, na kterou bývám hnusná... a tomu modrému světu, kterému jsem propadla

Prázdná hlava bolí
Svou bezednou prázdností
Bezejmenní hrdinové
Na obalech
Od žvýkaček
Poh(l)ázení v parku

Vyrovnaní v řadě
Nalajnovaní
Podle ulámaných pravítek
Podle tabulek pro
Věk
Váhu
Barvu očí, kůže, vlasů
Podle národností
Podle vyznání
Podle Boha
Který dávno spad z oblak
A popíjí vodku
Někde na Sibiři
Aby ho nenašli
A zbytečně se neptali

Mé oči- má soukromá továrna na život i sůl

Potřebujeme slyšet
Že svět se pořád točí kvůli nám
Sama začínám
A sama končím
Představení bez zbytečných světel
Protože tma je milosrdná
Jako občasné lži
Z dokonale vykrojených úst
Michelangelovy Piety

Dál od pohádek
Když ne prince
Tak alespoň koně
/do salámu/

Lidi se courají
Po mých pocitech
Toho zvláštně modrého světa
Kde ukrytá v řádcích
Se cítím doma
Autor její alter ego, 27.12.2008
Přečteno 386x
Tipy 27
Poslední tipující: kikis, Paralelní možnosti, Netty de Touvenell, Andělskými perutěmi chráněna, Vlk v rouše, Alex Foster, Agniezka, jitro, Barunka=o), Cassandra, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já tady nemám moc co komentovat, jen přemýšlím a cítím a soucítím ;-)

15.02.2009 16:58:00 | Paralelní možnosti

joo, tady má někdo talent .)

24.01.2009 20:37:00 | Andělskými perutěmi chráněna

Já mám to tvé bytí mezi i v řádcích taky ráda a ještě radši.. i na Nový (rok) a v novém roce 2009,ať ti to dál píše...

01.01.2009 18:44:00 | Barunka=o)

Já mám tvé počiny ráda...všechny

30.12.2008 14:55:00 | Cassandra

Skrývá se tady dost lidí, mm:)

27.12.2008 23:15:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí