Myšlenka na Karla Kryla

Myšlenka na Karla Kryla

Anotace: ...

Temná jako lidská duše
falešná nad něhou růže.

Potácí se postava,
život zvolna uvadá.

A jedno je jisté!
"Ten krade a ten zase lže"
Zloděj se musí označit!
(Karel Kryl)

A tak to taky bude!
Nedej se kamaráde!
Tak to taky zůstane?
Muj kamaráde?

A nejsme dojatí!
To neplatí!
A nejsme dojatíííí
to neplatí....

"Ten krade a ten zase lže"
Zloděj se musí označit!
Autor Charlie Mero, 28.12.2008
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí