krokouš

krokouš

Anotace: ....

Krokodýl žil by dýl
kdyby věrný byl
svojí řece Nil
to von ale né
že se rozhlédne
trochu po kraji.

Díllí,Káhira
chvíli v Bombaji
Barma v baru zavírá
tak teď bumbá u Káji
v pubu Kájina.

Po devátý rumu rundě
řekl mu ten Kája v bundě
že tu skvělou řeku zná
jmenuje se Bílina
tak ten krokodýl
kdyby víno pil
místo toho rumu
neskončil by v Bílině
z toho nerozumu.
Autor zenge, 29.12.2008
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Docela zábavná báseň.

29.12.2008 16:20:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí