Život jedné holky

Život jedné holky

Anotace: ___no tak to jsem napsala o sobě....řekla bych,že popisovat sebe samou je vážně hodně těžké....no a proto to z ní takhle nepovedeně...

JsEm tO já z nEbe sPadlá..
JsEm někdy vEselá i vadNá
Jsem to po čem kluci netouží..
Jsem ta co si možná víc zaslouží...

Nemarním už radši čas věčným trápením.
Vždyť tO uŽ dávnO nemá Cenu.
Nejsem ta co trpí soužením.
Chci jen někdy pOuhOu změnU..

TO cO prO mě ceNu a smYsl má,děláM si dál
ZpíváM si a hRaju jaK by si kažDý přál.
NaivkA jsEm pOřád to uŽ nezMěním.
VzPomínkY co máM ty už neslepím..

KamArádi ti mě snAd mají rádi..
DoKoncE mOžná víC neŽ sE mi zDá..
Drží mě naD vOdOu kdYž mĚ zrAda páLí..
trošku to zabOlí,alE cO,živOt jdE dál..

Tak tO jsEm já tA co si říká uMělkyně :D
KliDně sE smějte jE vám tO dOvOlené.
Snít si snad můžu,někde v koutě líně..
abYch tO nějaK ukOnčila...
Autor Sarishka, 29.12.2008
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: Thesssinka, MFNL, páááááááá
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někoho mi to připomíná.. asi mě

29.12.2008 11:30:00 | MFNL

zajímavá..luštěnka s přesmyčkami?..

29.12.2008 10:20:00 | páááááááá

blbne ti caps lock:)

29.12.2008 10:19:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí