Ráno

Ráno

Anotace: Ráno, které mi nebylo dáno

Probouzím se každé ráno,
ale nikoli, jako dítko rádo.
Sotva otevřu rozespalé oči,
už se to se mnou všechno točí.

Jenže já nechci tenhle pocit,
proč to musí teda takhle zkončit?
Chci mít také štastné ráno,
ale to mi asi nebylo dáno.
Autor Engel16, 29.12.2008
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí