Pravda

Pravda

Anotace: Je těžké najít pravé přátelé, ale není to nemožné.

Když jsi na dně, a na vrchol nevidíš,
pak jistou pravdu objevíš,
které osoby tě mají stále rády,
a které se k tobě otočí zády.

Já to zažila,
a nakonec i přežila,
poznala jsem pravou stranu,
a od nepravých jsem dostala hořkou ránu.

Jeden ti v nouzi řekne: "Můžeš se mi svěřit",
a víš, komu máš doopravdy věřit,
druhý se nezajímá a jen ti tím ublížil,
ale nech mu čas, aby to pochopil.

Nestrašnější ale, když ten nejhorší,
když je ti nejhůř, ještě zhorší,
otevře ústa a řekne ti slova,
co zničí v tobě něco doslova.

Budou to city k němu, zchladnou,
a asi už nikdy nebude postavou kladnou,
nezajímá tě, je ti šuma fuk,
právě bez něj se zbavíš těch muk,
a budeš žít mezi pravými.
Autor Ivet.K, 30.12.2008
Přečteno 507x
Tipy 6
Poslední tipující: Heavy, Vanesska, face to face
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná básnička...taky se mi to stalo:-(

31.01.2009 22:15:00 | Heavy

Ach jo:'(Právě teď mám takové období....moc klásná basnička

03.01.2009 22:44:00 | Vanesska

Tak tohle jsem taky zažila...krásná:)

30.12.2008 23:58:00 | face to face

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí