Zpátky tanky

Zpátky tanky

Anotace: No jo no, vzpomínka na uplynulé doby

Z náměstí jde slyšet zvláštní řvaní,
myslím, že zas přijely k nám tanky.
Všichni už jsou strachem připosraní,
zastavili u Komerční banky.

Vylez rusák a pak dlouze žvanil,
z gramofonu Kaťušu si pustil.
Jeho parťák se nás nějak stranil.
Byl smutný, že není jak mi tlustý

Pak si s nima lidi dali vodky,
smáli se a aj si potykali,
po půlitru byli Rusi krotký,
kalašnikov svůj všem půjčovali.

Bratře Rusi vrať se rychle domů!
Nechci tě mít zas za okupanta!
Těch pár švestek s tanky vem si k tomu,
nerad bych měl zase jen trabanta.

Se střechy mi už spadávaj došky,
v kleci písně křičí pestrá rajka.
Na poličce v sobě matriožky
a píseň vám hraje balalajka.
Autor Antiseifert, 24.09.2005
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jaques: Hlavně, že ty nejsi otřepaný ty debile!

30.12.2005 10:47:00 | Antiseifert

Taky dotaz: doŽky se používají na co?

27.09.2005 06:35:00 | Hary_nš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí