Vrány se slétají...

Vrány se slétají...

Anotace: ...

Vrány se slétají,
plačící, smutné
na místo, kam jdou
jen když je to nutné.
Bělostné květy
všude tu leží,
přišli se rozloučit,
někteří stěží.
Přišli si vzpomenout,
na chvíle s tebou,
někteří společně,
jiní jen ve dvou.
Pomalá píseň
rozezní sál,
netančí nikdo,
není to bál.
Autor Aquinka, 30.12.2008
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: lecrecia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí