Vůně vzpomínání

Vůně vzpomínání

Anotace: Vzpomínky jak jsem jako málá holka měla ráda Mayovky

Je už konec těch krásných dnů
a kouzelných dětských snů,
kterými nás provázel Vinnetou.
Děti se na stráních nesmějí
a co znamená Teepee, už nevědí.
Dávno si nehrají se svým spolužákem...,
jejich největším kamarádem
a bílím bratrem
smělým Old Shatterhandem.
Kde je Ilči a Hatátitla,
henryovka a puška stříbrná,
dnes se každý ptá,
o nikdo odpověď nezná.
Jen velký Manitou radu dá,
která nám říká...,
"Jen zavři oči
a hned vidíš Nšo-či,
Inčučunu i Ribannu,
silného Shatterhanda,
zlého Santera..
i bláznivého lorda."
To přece víš,
že když budeš chtít,
přání se ti vyplní
a vůně dobrodružství ti zas zavoní
Autor Skalka, 30.12.2008
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Rolnička
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! je za obsah, za tu pěknou vzpomínku...

30.12.2008 20:57:00 | NikitaNikaT.

spatny rytmus a fadni okoukane rymy lemuji tve dilo... pocitej slabiky a vic cti a pokud ctes, tak vyuzij slovni zasobu

30.12.2008 20:41:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí