Navždy

Navždy

Anotace: Jen pár věcí je věčných, sny a láska.

Bylo nebylo a není,
měsíc do oken nám hledí.

Spoustu přání máme,
občas na ně nemáme.

Někdo chce králem být,
někdo chce jen žít.

Jednou dosáhnem na co chcem,
snad to stihnem a nezestárnem.

Stárnutí je etapa lidská,
na konec každý skončí,
jako stará ketska.

Jsi-li člověk šťastný,
máš vyhráno.
Optimismus znamená života přidáno.

S láskou mladá navždy zůstaneš,
Díky ní nezestárneš.
Autor Hantec, 30.12.2008
Přečteno 258x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí