Přátelství

Přátelství

Anotace: báseň popisuje jaký sme a jaký bysme měli být

Přátelství

Láska je vše co máš,
přátelů si hlavně važ.
Přátelé Ti pomohou,
ikdyž samy nestojí na nohou,
vždy když problém máš.
Na nohy Tě postaví,
do dobré nálady Tě naladí,
pak Ti bude hnedka líp.
Láska jednou začne,
ale taky skončí.
takhle stále dokola se to točí,
Na začátku radost máš.

Na konci stále pláčeš,
bez lásky se Ti zdá,že z mostu skáčeš,
Vaš si toho co teď máš,
naději na všechno máš.
Neříkej to nezvládnu,
nějaký nápad přece vždy popadnu,
když šanci teďkon máš,
tak ji využij jen se snaž.
Tenhle příběh končí,
se slzami v očích se loučí,
vem si z něho příklad jen,
však nebyl to jen smutný sen.
Co ti v srdci zůstane,
vzpomínky v kterých nikdo nezklame.
Ještě na pár let,
užij si tento svět
Autor PettuLkaaA, 31.12.2008
Přečteno 844x
Tipy 2
Poslední tipující: Lenullinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí