Skromná

Skromná

Anotace: ... věnováno pro Luca_69 (napsáno někdy mezi 1996-1997

Dobře,
nebudu tedy romantik,
ale není to už jenom zvyk?

Dobře,
bude z toho klasika
a jen sem tam vypůjčím si
slova básníka.

Můžu mít dost věcí na splátky,
ale sebrat si kaštany v parku
a dát je do kapsy, to mne nic
nestojí. A půjčit si teplo tvoji
dlaně, a počkat si na jarní,
rozkvetlé stráně ...
to je moje písnička podzimu
Autor Hančí, 13.10.2004
Přečteno 574x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí