K čemu ?!

K čemu ?!

Anotace: Taková burcovačka ala Kryl

Na co je sex, když chybí láska?!
K čemu je přítel co podrazí?!
Na co je smrk, jenž v ohni praská?!
Proč jsou tu zloději a vrazi?!

K čemu jsou růže bez svých květů?!
Na co jsou nesplněné sliby?!
Na co je výška minaretu,
když mešita již dávno chybí?!

K čemu je vláda bez podpory
a k čemu pravda nevítězná?!
K čemu jsou mrtvé šedé hory?!
K čemu je věc, již nikdo nezná?!

K čemu je právo bez justice?!
K čemu jsou zrezlé hlavně zbraní?!
K čemu je víra v republice,
v níž každý krade, tlachá, žvaní ?!

K čemu je plat jenž spolknou daně?!
Na co jsou dluhy cizím zemím?!
- Ti jen chudnou těm tloustnou škraně!
Proč vlastně křičet k hluchoněmým?!!!
Autor Mr.George, 25.09.2005
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda..super..v tom je pravdy!!

25.09.2005 14:26:00 | makretka

Umět odpovědět na tvé otázky,to by bylo.

25.09.2005 11:51:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí