Ach ne

Ach ne

Anotace: Asi to nepochopíte:(:(Ale já sem se z toho musela vypsat....a tem lidem kterým ta básnička nebo co to je patří...tak se jim moc omlouvám...i když to omluvou nespravím:(

Na začátku mi to bylo všechno jedno,
ale já jsem stále nechtěla skončit.
Nevědela jsem že mi to může ublížit,
byla to jenom sranda a mě to bavilo.

Po necelém roce toho lituju,
ale nelituju sebe lituju vás.
Teď to musím dotahnout až do konce
i když vím že to nedopadne moc dobře.

Už nemůžu se hlavně tobě......podívat do očí,
nikdy tenhle pocit snad neskončí...
Chtěla bych vrátit čas
a nikdy nesklamat sebe ani vás.

Pořád na tu věc myslím,
ale teď už aspoň vím,
že ze srandy může vzniknout to co sami nechceme
a hodně nám to ublíží a nejenom nám ale lidem kteří za nic nemůžou.
Je to něco jako vrah a oběť,
jenomže zabít člověka je mnohem lepší než hrát si z city a úplně tomu člověku ublížit..:(:(:(
Autor Vanesska, 01.01.2009
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí