Brouk v hlavě

Brouk v hlavě

Anotace: .............

Mám v hlavě brouka
svítí na něho měsíc
světla blikají
vánoční stromeček svítí
tančí tango
tančí swing

je to moje múza
skládá básně
napíše je poté do počítače

maluje na plátna
mezi nimi
s kordy si hraje
i se štětci
dělá herce
v divadle

ohňostroje fantazie
fungují
olejové barvy
ještě nevyschnuli

zdá se mu o lásce
o jeho Terezce
kterou poznal na plese
v lidském lese

a taky se snaží mít
dobrou náladu.
Autor Vlk v rouše, 02.01.2009
Přečteno 363x
Tipy 20
Poslední tipující: Bíša, Holis, Egretta, boruvka175, NikitaNikaT., Mbonita, labuť, LucQa, Kapka, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný závěr...

02.01.2009 13:09:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí