Něco lehčího ...

Něco lehčího ...

Anotace: Miniatura. Postavy: ON-skorobezdomovec v invalidním důchodu s náběhem k alkoholismu. ONA-žije sama v dálkově vyhřívaném panelu. Oba osamělý, opuštění, ke čtyřiceti létům věku. Vypravěč-bez konkrétního popisu.

ON:
Velký hlad a nouze
dohnali mne k touze
po bytu a teplé stravě,
a tak jsem zadal hravě
inzerát,
že chci ženu milovat.

ONA:
Zřejmě příliš dlouho
spalována touhou
po mužově těle,
jsem velice směle
odepsala do plátku,
co, že chci na oplátku.

Vypravěč:
Do noty si padly hnedle,
sousedi jsou z toho vedle.
Ona trochu zhubla
a on přestal pít,
Láska jim teď bublá
a tak to má být!
Autor Saly89, 02.01.2009
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí