Muška poznavá svět

Muška poznavá svět

Anotace: muška poznává svět

Byla jednou jedna muška a ta chtěla poznat svět a jednoho dne se jí to splnilo najednou s dírky kde bydlela vylítla na svět.Byl tak veliký pomyslela si muška a letěla k rybníku brčálu,ale vtom narazila na něco nečekaného byla to žaba.Muška se divila co to je , ale komár jívaroval jestli se ještě kousek přiblíží tak že jí na nestvůra sežere.Muška poslechla a odletěla prič.a potkala svou mamku a pak furt byly spolu až do smrti.
Autor šavlík, 02.01.2009
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí