když se nechce ránov stávat

když se nechce ránov stávat

Anotace: někdy člověk drží víčka vší silou u sebe......

Kupčí se s láskou,s pocitem nejvzácnějším
duše se peleší v myšlenkách jiných.
Prázdné dny naplňuje jen pokrytectví
a myšlenky na čistou lásku realita zabíjí....

Nebuďte mne proto, chci ještě chvíli v říši zapomnění odpočívat,
laskat se s múzami a uctívat věrné.
smát se těm na druhé straně a za ruku držet se s andělem.
ne, ne, ještě oči otevírat se mi nechce...
Autor Lupinus, 13.10.2004
Přečteno 553x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí