Život

Život

Anotace: Není to zrovna báseň

Je těžké na tomto světě žít, když nerada žiji.
Je těžké pro někoho žít, když nikdo pro mě nežije.
Je těžké usmívat se, když to bolí.
Je těžké bavit se, když lidí se bojím.
Je těžké milovat, když sama sobě nevěřím.
Promluvit na někoho?
Pro někoho lehký úkol, pro mě boj.
Nikdo mě nechápe, občas ani sama sebe.
Lidé se na mě dívají a já nevím proč.
Často nadtím přemýšlím, ale napadají mě jen šílené věci.
Nikdy si nemyslím, že by si mysleli něco hezkého a mě to chybí.
Chybí mi něžná slova, pohlazení a upřímné oči blízkého člověka.
Existuje ještě upřímný člověk v tomto zkaženém světě?
Autor j.a.m.i.k, 02.01.2009
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí