Divný století…

Divný století…

Anotace: not anot

Pláně jasem bílým zrak bodají
Legií formace duní krajem
Ultramarín v rubín se mění
Cerberus plamennou řečí první vítá

Vrchol už kroků slzy vstřebává
Dnes opět vesmír udělil další lekci
Opat Mešitu ránem proklíná
Století bídy uběhlo, pláč smyslu nemá

Každý vlastní break point stéká
Kolik si vaz zrazilo, co koly změnu snilo
Přiznání je jedem Egu
Poté Codex Gigas prohrán v pokru

Ave Caesar - Vivat Colloseum!!!
Autor Valemart, 02.01.2009
Přečteno 244x
Tipy 10
Poslední tipující: dead-head, Psavec, Mbonita, enigman, labuť, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dnes opět vesmír udělil další lekci - jako by mi to mluvilo z duše...

02.01.2009 14:57:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí