Nagano 1998

Nagano 1998

Anotace: Naše zlaté Nagano. Doufám, že se mi to povedlo

Ten den kdy se to stalo
bylo smutních lidí málo.
Celý národ držel při sobě,
musíme si uvědomit,
že jde právě o tohle.

Opakovet se to už nebude
my ale víme,
že ten rok nám zůstane.
Malý národ byl v Naganu největší
v hokeji tenkrát nejlepší.

Rok 2008
deset let od Nagana, devadesát osm.
Budeme vzpomínat,
zapomenout se nedá.
Ty správné slova na to hledám.

Splnis se náš hokejový sen,
snad stačí říct jen
,,hoši děkujem“!!
Autor Caprica, 02.01.2009
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí