Před slzným plynem

Před slzným plynem

Anotace: tři roky tomu (ovšem lehounce pozměněno)

Obnažené mříže ve sklepení,
drsné zdi a spousta světla.
Útočí láska tam kde není,
kde nechce být ta života metla.

Spousta hlasů, jejich neznámo hladí
ať hovoří si o čem chtějí.
Spousta lidí a všichni jsou mladí
s pivem se tomu smějí.

Úsměvy přátel blízké i vzdálené jsou,
ale tady je najednou přítelem každý.
Jen štěstí, že to světlo není tmou,
láska a přátelství - rozdílem navždy.
Autor Gemyni, 03.01.2009
Přečteno 247x
Tipy 6
Poslední tipující: Dvorní neznaboh Jeho Veličenstva, Nergal, Fiserka, okapovaroura, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posledni vers je trefny...

06.02.2009 22:12:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí