Jejich smích

Jejich smích

Anotace: Všem co už nejsou mezi námy

Jak noc plná úplňku,
okamžik touhy,
čekám na popravu,
vždyť život je dlouhý.
Je delší než chvíle,
pár sladkých slov,
však jistě je kratší,
než bolestný vzlyk.
Jak krvavý hrob,
na němž tkví poslední dopadající sluneční svit,
jež je hrobem duše,
která hledá svůj klid.
A ... spadla opona,
čas prý rány zhojí,
leč nevrátí to co před dávnem vzal,
pak zbyde tu jen,
noc plná úplňku,
okamžik touhy,
a bezvládné tělo
krvavý hrob.
Autor Goethe.one, 03.01.2009
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: Mrtvý květ, Black*Death
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné,pěkné,moc hezky vyjádřené...

23.02.2009 13:25:00 | bettuš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí