Láhev :-)

Láhev :-)

Anotace: večer s promarněnou naladou

Stojím tady
V ruce láhev odporně hnusnýho vína za pár kaček a v druhý cigaretu co vím že až se v noci probudim se mi bude hodit.
Koukám na tu zasněženou ulici přede mnou a petku s pivem plnou vos na stromě co tam visí užý od léta.
Je tma.
Jen pár světel v kterých se třpití padající sníh.
Ta petka se tam vlní ve větru a já svírám svoji flašku.
Je to červený víno. Takový po kterym máte temě modrý rty.
Stojím tady.
Přemýšlím.
Zavíram láhev a jdu zpátky.
21. století a já čumim na černobílou bednu.
Autor Libi, 04.01.2009
Přečteno 254x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí